a stack of paper money
Blog & news

Μείνετε ενημερωμένοι!

a city with lights on at night

Ναύπλιο, για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν

Το Ναύπλιο αποτελεί must προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου και προσφέρει μεγάλη ποικιλία από όμορφα καταλύματα για τη διαμονή σας είτε μέσα στην πόλη είτε στις γύρω περιοχές. Διαθέτει πλούσια ιστορία και μνημεία παγκόσμιας ακτινοβολίας και κληρονομιάς, όπως το αρχαίο θέατρο και το Ασκληπιείο της Επιδαύρου, το Παλαμήδι και το Μπούρτζι.

a bedroom with a large bed

Pension Dafni στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

Η πιο φινετσάτη πανσιόν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, η Dafni Pension προσφέρει πολυτελείς παροχές και υπηρεσίες σε όλους τους επισκέπτες φροντίζοντας για την πιο άνετη, ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή στο Ναύπλιο. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της πανσιόν σε συνδυασμό με την φινέτσα αναδεικνύουν τον μοναδικό χαρακτήρα της περιοχής.

a bird flying over a child

Πώς να μην βαριούνται τα παιδιά ταξιδεύοντας;

Σίγουρα έχετε βρεθεί στην δύσκολη θέση να πρέπει να γίνεται «κακιά», φωνάζοντας μέσα σε ένα γεμάτο πλοίο, στο παιδί σας να καθίσει επιτέλους ήσυχο, να πάψει να τρέχει στους διαδρόμους σαν τρελό και να σταματήσει να τσιρίζει από βαρεμάρα! Οργανωθείτε σωστά και πάρτε μαζί σας υλικά ζωγραφικής, μικρά παιχνίδια ή βιβλία.

a man and woman kissing on a beach

Πρώτες διακοπές μαζί

Λένε ότι οι πρώτες διακοπές για ένα ζευγάρι μπορούν να ενώσουν ή να χωρίσουν! Θα είστε με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θα δείτε τον άλλον στις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του και δεν θα έχετε στιγμή τον προσωπικό σας χώρο. Θα το αντέξετε;Σας παρουσιάζουμε έναν πρακτικό οδηγό για να μην μετατραπούν οι ρομαντικές σας διακοπές σε εφιάλτη!

a laptop and some other objects on a table

Χωρέστε τα όλα μέσα σε μία βαλίτσα

Έχετε κλείσει τα πάντα για το επόμενο ταξίδι σας και ήρθε η ώρα να ετοιμάσετε τη βαλίτσα σας. Πόσες φορές έχει χρειαστεί να βγάζετε και να ξανά βάζετε πράγματα μέχρι να μπορέσουν να χωρέσουν όλα; Ή πόσες φορές έχετε γυρίσει από ένα ταξίδι και αναρωτηθήκατε γιατί κουβαλήσατε μαζί σας κάποια πράγματα τα οποία τελικά δε χρησιμοποιήσατε;

a person in a white dress

Όταν το παιδί φοβάται τη θάλασσα

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες δεν είναι όλα τα παιδιά «εραστές» της θάλασσας, αλλά ούτε και επιτυγχάνουν τις ίδιες αντιστάσεις στην κλίμακα του φόβου. Κάθε παιδί είναι μία ξεχωριστή περίπτωση, μία διαφορετική οντότητα της οποίας οφείλουμε να σεβαστούμε τις προτιμήσεις, μας αρέσουν δεν μας αρέσουν.